martes, 17 de abril de 2007

II Duatló de Muntanya Salomon


Una cinquantena de participants han pres part en la II Duatló de muntanya Salomon. A les 16.30h. de la tarda s’ha donat la sortida des de l’estadi Pau Negre, davant del Palau Sant Jordi. Els participants han hagut de superar un primer tram de 5km corrents, 14km en bicicleta i 2km més corrents, per l’espectacular zona de la muntanya de Montjuïc.

El més ràpid en completar el total de 21km ha estat Albert Rovira (BH Inverse) que ha parat el cronòmetre a 1h03’11”. Rovira ja ha s’ha posat en posicions capdavanteres des del primer segment a peu, on ha passat a pocs metres de José Manuel Juárez (CN Reus Ploms). Ha estat durant el tram en bicicleta que Rovira s’ha posat en primera posició, lloc que ja no ha deixat fins acabar la prova. El segon en creuar la línia de meta ha estat Evaristo Ortiz (CE Pedala), a 1’23” de Rovira. El tercer graó del podi l’ha ocupat Alberto Garcia, que ha passat a prop de quatre minuts del vencedor.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Laura Rios, companya d’equip de Rovira, que ha fet el recorregut total en un temps de 1h 32’44”.

(font: Ocisport)