martes, 6 de marzo de 2007

Campionat d'Europa Green Cup, Puertollano

Aquest passat diumenge s'ha cel.lebrat a Puertollano el Campionat d'Europa de Duatló de Muntanya Green Cup, recordem que dintre de dues setmanes organitzarem a Vilanova i la Geltrú una prova del Circuit Mundial Green Cup que finalitzarà l'1 d'abril a la Patagònia amb el Mundial de la especialitat.

Amb unes distàncies de 10 a peu i 20 en BTT i amb un circuit molt exigent i tècnic sols cabia la posibilitat de que el triomf fos per grans especialistes del duatló extrem i aquí és on els esportistes del nostre club son uns grans especialistes.


La curses van ser molt disputades però al final es van imposar els grans favorits en categoria masculina, els tres components del nostre equip 1er. Santi Arnes, 2on. Victor del Corral i 3er.Agustí Roc i en femenina amb un pronòstic més incert al final doblet del nostre equip 1era. Alizia Romero, 2ona.Anna Serra i 3era. Inmaculada Rafael de la selecció basca.



Per equips amb el triplet masculí la victoria va ser clara per part de BH-Inverse mentre que en femení també es va aconseguir la victoria amb els components que van realitzar el doblet i completant l'equip amb Laura Rios.

Tamé destacar en sub23 la victòria de Albert Rovira, un dels components que més està evolucionant en aquesta disciplina.

Per seleccions Catalunya amb Agustí Roc, Albert Rovira i Victor del Corral van assolir la victoria i en fèminas la selecció Basca es va imposar.

Esperem que aquests resultats tinguin continuitat en el que resta de temporada.