lunes, 26 de marzo de 2007

RunXBike Vilanova i la Geltrú

Víctor del Corral i Mariona Càtedra s'adjudiquen la duatló de muntanya de Vilanova i la Geltrú

L'atleta de Polinyà (Vallès Occidental) Víctor del Corral i la guixolenca Mariona Càtedra han vençut a la duatló de muntanya de Vilanova i la Geltrú disputada aquest cap de setmana a la capital del Garraf. El circuit es va dissenyar, com és habitual, sota tres distàncies, 5 i 2,5 quilòmetres a peu i 20 en bicicleta de muntanya.

La cursa, que va comptar amb 257 participants, va ser dominada en categoria masculina per Del Corral. A la primera transició ja va treure dinou segons d'avantatge als seus perseguidors.

En el segon segment, el de ciclisme de muntanya, el reusenc Francesc Juárez va unir-se al grup davanter, situant-se tercer, per darrera del de Folgueroles (Osona) Francesc Freixer, que va retallar distàncies amb el de Polinyà. Víctor, finalment, va imposar-se amb 1 hora, 1 minut i 40 segons. El van acompanyar Freixer, segon, i el de Camps (Montsià) Sebastià Catllà, que va aconseguir la tercera posició.

En dones, el triomf va ser per Mariona Càtedra, tot i que va haver de lluitar per aconseguir pujar al més alt del calaix. La de Montferrer (Alt Urgell) Anna Serra i la de Balaguer (Noguera) Mireia Santesmases eren primera i segona respectivament en el circuit de bicicleta, però un error a l'hora d'agafar un traçat, les va desplaçar a la segona i tercera plaça. Càtedra va aprofitar aquesta circumstància i va creuar la línia d'arribada amb 1 hora, 26 minuts i 51 segons